Autor:
Iasmina Ardelean
|
marţi, 20 decembrie 2016 | 0 Comentarii
| 25 Vizualizari

<!–

–>

Liviu Dragnea

Preşedintele social-democraţilor, Liviu Dragnea, a declarat că Guvernul, în cazul în care Iohannis acceptă propunerea de premier, va fi făcut de PSD şi ALDE, nu de presă.

“Eu am văzut foarte multe guverne, ele diferă în funcţie de televiziune, dar candidatul pentru prim-ministru va fi propus de către PSD susţinut de ALDE. Dacă preşedintele va accepta propunerea noastră, Guvernul va fi făcut de PSD – ALDE, nu de presă”, a menţionat Dragnea, la Parlament.

Acesta a mai spus că miercuri o să încerce să îşi exercite autoritatea şi să ceară un mandat din partea colegilor săi, în şedinţa de conducere a partidului, în legătură cu numele viitorului premier.

De asemenea, liderul social-democraţilor a precizat că draftul de protocol de colaborare parlamentară cu UDMR este aproape finalizat şi urmează să se stabilească data când va fi semnat.

“Ne-am întâlnit ieri (luni – n.r.) şi cu colegii de la UDMR şi, bineînţeles, cu colegii de la ALDE. Am avut o discuţie foarte bună, practic draftul de protocol de colaborare parlamentară este aproape finalizat, urmează ca astăzi (marţi – n.r.) sau cel mai târziu mâine dimineaţă (miercuri – n.r.) să aibă o formă finală şi să stabilim când îl semnăm”, a spus Dragnea, la Parlament.

Preşedintele UDMR, Kelemen Hunor, a precizat luni că a avut o primă discuţie cu reprezentanţii PSD şi ALDE, dar încă nu au ajuns la o concluzie finală, adăugând că o eventuală colaborare va fi doar la nivel parlamentar.

Tag-uri:
Dragnea, Liviu Dragnea, PSD, ALDE, Iohannis, presedinte, premier, propunere, presa, mandat, UDMR, protocol, colaborare, discutie

În lipsa unui acord scris din partea Evenimentul Zilei, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Dragnea: “Guvernul va fi făcut de PSD – ALDE, nu de presă”.

https://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2016/12/07-dragnea-parlament-rzv-465x390-2.jpghttps://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2016/12/07-dragnea-parlament-rzv-465x390-2-300x300.jpgrootstireaActualitate/EsentialPolitica
Autor: Iasmina Ardelean | marţi, 20 decembrie 2016 | 0 Comentarii | 25 Vizualizari <!-- --> Liviu Dragnea Preşedintele social-democraţilor, Liviu Dragnea, a...

Preluat de la EVZ