Autor:
Melania Stoica
|
marţi, 20 decembrie 2016 | 8 Comentarii
| 1121 Vizualizari

<!–

–>

Crin Antonescu

Fostul preşedinte al liberarilor, Crin Antonescu, a reacţionat după ce s-a vehiculat în presă că ar fi potrivită întoarcerea lui în fruntea PNL.

Antonescu a precizat că nu a discutat cu nimeni despre întoarcerea lui la conducerea partidului şi a afirmat că nici măcar nu este interesat de acest lucru. 

“Nu am plecat din PNL. Dacă mă interesează lucruri despre conducerea PNL? De câte ori să vă spun, nu! Eu nu cred că doamna Gorghiu a făcut o ofertă, pentru ca PNL nu poate fi dat nici mie, nici lui Tăriceanu, ceea ce mi se pare scandalos. Dacă îmi voi forma o părere despre cine aș considera că e mai potrivită la conducerea PNL, o să spun asta, dar colegilor mei. Am vrut să dau un răspuns, ca să nu vă mai perpeliți, dar nu mă interesează. PNL va ieși din această fundătură”, a declarat Crin Antonescu, la B1 TV. 

Tag-uri:
Crin Antonescu, pnl, sefia pnl, partide, conducere

În lipsa unui acord scris din partea Evenimentul Zilei, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Crin Antonescu reacţionează după ce numele său a fost vehiculat pentru șefia liberalilor: “PNL nu poate fi dat nici mie, nici lui Tăriceanu”.

https://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2016/12/crin-antonescu1-465x390.jpghttps://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2016/12/crin-antonescu1-465x390-300x300.jpgrootstireaActualitate/EsentialPolitica
Autor: Melania Stoica | marţi, 20 decembrie 2016 | 8 Comentarii | 1121 Vizualizari <!-- --> Crin Antonescu Fostul preşedinte al liberarilor, Crin...

Preluat de la EVZ