Autor:
Nicolae Comănescu
|
marţi, 20 decembrie 2016 | 0 Comentarii
| 1 Vizualizari

<!–

–>

Comitetul Olimpic Sportiv Român (COSR) va oferi daruri copiilor instituționalizați la Centrul rezidențial de tip familial din Izvoarele și la Centrul de plasament din Plopeni.

Cu ocazia sarbatorilor de iarna, Comitetul Olimpic si Sportiv Roman  va oferi daruri copiilor  institutionalizati la Centrul rezidential de tip familial din Izvoarele si la Centrul de plasament din Plopeni, ambele din judetul Prahova,  in cadrul unei actiuni care va avea loc joi, 22 decembrie a.c., cu incepere de la ora 12.00, la Complexul Olimpic “Sydney 2000” din Izvorani.

La eveniment vor participa Mihai Covaliu, presedintele COSR, George Boroi, secretarul general al COSR, precum si campioni si medaliati olimpici. Copii vor avea ocazia sa cunoasca personalitati ale sportului romanesc, sa interactioneze cu sportivii aflati in pregatire la Izvorani si sa se joace in salile de sport din incinta Complexului.

Tag-uri:
cosr, cadouri, copii, george boroi, mihai covaliu

În lipsa unui acord scris din partea Evenimentul Zilei, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului COSR oferă daruri copiilor instituționalizați.

https://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2016/12/cosr-465x390.jpghttps://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2016/12/cosr-465x390-300x300.jpgrootstireaActualitate/EsentialFotbal intern
Autor: Nicolae Comănescu | marţi, 20 decembrie 2016 | 0 Comentarii | 1 Vizualizari <!-- --> Comitetul Olimpic Sportiv Român (COSR) va oferi...

Preluat de la EVZ