loading…

În această dimineață, în intervalul 08,45 – 09,00, în urmă unei avarii ENEL, stația de pompare și tratare Palas, de pe bulevardul Aurel Vlaicu a rămas fără energie electrică, motiv pentru care stația nu a funcționat.

În aceste condiții, abonații din cartierele Energia, Baba Novac, CET, Viile Noi, Medeea, Palas, Km4-5, Km5, Poartă 6, Abator, Gara, Casă de Cultură, Inel I și Inel ÎI, practic aproape jumătate din oraș, au rămas fără apă potabilă.

“Imediat au fost anunțați reprezentanții Enel, care au reușit alimentarea cu energie a stației pe o altă linie de înalta tensiune. Imediat, s-au făcut manevrele de vane necesare la stația Palas și s-a repornit pomparea spre zonele afectate. Având în vedere debitul, dar și zona mare deservită, abonații afectați vor avea apă la robinete la presiuni normale în jurul orei 09,45”, se arată într-un comunicat al SC RAJA SA.

Comenteaza aceasta stire

https://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2016/12/constanta-jumatate-de-oras-a-ramas-fara-apa-din-cauza-unei-avarii-enel-33752.jpghttps://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2016/12/constanta-jumatate-de-oras-a-ramas-fara-apa-din-cauza-unei-avarii-enel-33752-300x300.jpgrootstireaActualitate/Esential
...

Preluat de la romania ntv