loading…

După un mandat de trei ani în funcția de director de operațiuni Coca-Cola România și Moldova, Petre Șandru va prelua o poziție de conducere la nivel internațional, se arată într-un comunicat transmis marți de producătorul de băuturi răcoritoare.

„Începând cu luna ianuarie 2017, Petre Șandru va ocupa funcția de Country Manager în cadrul Sistemului Coca-Cola din Irlanda. În acest rol, misiunea sa este de a consolida business-ul local, de a asigura creșterea fiecărui brand din portofoliu, dezvoltând și implementând strategii de marketing bine conturate care răspund la provocările pieței”, anunță Coca-Cola, potrivit Mediafax.

Noua oportunitate profesională vine în contextul în care „sub managementul lui Petre Șandru, Coca-Cola România a înregistrat în fiecare an rezultate foarte bune pentru toate produsele din portofoliu și a întâmpinat piața cu inovații de top”. Petre Șandru are o experiență de peste 11 ani în cadrul Coca-Cola, fiind inițial brand manager, apoi director operațional pentru România și Moldova și director comercial pentru patru țări din regiune: România, Moldova, Bulgaria și Albania. Înainte de a se angaja la Coca-Cola, el a lucrat pentru JT International. Petre Șandru este absolvent al Universității Politehnice din București și deține o diplomă la New York Institute of Professional Photography, fotografia fiind și una dintre pasiunile sale. „Succesorul la conducerea Coca-Cola România și Moldova va fi anunțat în curând”, mai precizează compania.

Coca-Cola este cea mai mare companie de băuturi răcoritoare din lume, administrând peste 500 de mărci de băuturi răcoritoare carbogazoase și necarbogazoase. Portofoliul companiei cuprinde branduri în valoare de 20 de miliarde de dolari, printre care se numără Diet Coke, Fanta, Sprite, Coca-Cola Zero, apă vitaminizată, Powerade, Minute Maid, Cappy, Simply, Georgia, Dasani, FUZE TEA și Del Valle.

Comenteaza aceasta stire

https://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2016/12/coca-cola-numeste-un-roman-in-functia-de-country-manager-al-diviziei-din-irlanda-33763.jpghttps://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2016/12/coca-cola-numeste-un-roman-in-functia-de-country-manager-al-diviziei-din-irlanda-33763-300x300.jpgrootstireaActualitate/Esential
...

Preluat de la romania ntv