Autor:
Mariana Sebeni-Comşa
|
marţi, 20 decembrie 2016 | 0 Comentarii
| 42 Vizualizari

<!–

–>

Două accidente rutiere grave s-au înregistrat în această seară, la Brașov. Bilanțul este sumbru: cinci oameni au fost răniți. Două dintre victime sunt copii. Aceștia traversau strada, de mâna mamei lor. Accidentul s-a produs pe o trecere de pietoni din Ghimbav.

Două accidente rutiere grave s-au înregistrat în această seară, la Brașov. Bilanțul este sumbru: cinci oameni au fost răniți. Două dintre victime sunt copii. Aceștia traversau strada, de mâna mamei lor. Accidentul s-a produs pe o trecere de pietoni din Ghimbav. Atât mama, cât și cei doi copii au fost răniți. Toți trei au fost preluați de două echipaje ale Ambulanței Brașov și unul de la SMURD și transportați la spital. Mama a suferit un traumatism la șold, iar copiii au fost loviți la cap.

Cel de-al doilea accident a avut loc în această seară, pe ocolitoarea nouă a Brașovului. Un taximetru a fost lovit de un TIR. Două persoane au fost rănite grav și transportate la spital cu echipaje SMURD.

Se pare că viteza a fost cauza ambelor accidente, neadaptată la condițiile de iarnă.

Tag-uri:
Accidente rutiere cu victime, Ghimbav, Brașov, ISU Brașov, Ambulanța Brașov, SMURD

În lipsa unui acord scris din partea Evenimentul Zilei, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Cinci victime în două accidente rutiere, produse în această seară, la Brașov.

https://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2016/12/accident_7-465x390-2.jpghttps://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2016/12/accident_7-465x390-2-300x300.jpgrootstireaActualitate/EsentialFapt divers
Autor: Mariana Sebeni-Comşa | marţi, 20 decembrie 2016 | 0 Comentarii | 42 Vizualizari <!-- --> Două accidente rutiere grave s-au înregistrat în...

Preluat de la EVZ