loading…

Cancelarul german, Angela Merkel, a declarat astăzi că este dezamăgită, șocată și tristă pentru ceea ce s-a întâmplat ieri la Berlin.

Merkel a spus că trebuie să pornească de la premisa că incidentul de luni a fost un atac terorist ‘Nu dorim să trăim cu teama că răul ne va paraliza’, a adăugat ea.

Cancelarul german a recunoscut că luni a fost ‘o zi grea’ și că întreaga țară este unită în doliu. Această crimă va fi lămurită și pedepsită pe cât de sever permite legea, a mai spus ea, care a anunțat că se va deplasa la locul incidentului în cursul zilei, potrivit Agerpres.

Totodată, cancelarul german a mai spus că ar fi deosebit de respingător dacă atacatorul ar fi cineva care a primit protecție în Germania ca refugiat.

VEZI ȘI: Bilanțul victimelor de la Târgul de Crăciun din capitala Germaniei. Atacatorul a fost identificat – GALERIE FOTO/VIDEO

Comenteaza aceasta stire

https://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2016/12/angela-merkel-sunt-dezamagita-socata-si-foarte-trista-pentru-ceea-ce-s-a-intamplat-la-berlin-33755.jpghttps://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2016/12/angela-merkel-sunt-dezamagita-socata-si-foarte-trista-pentru-ceea-ce-s-a-intamplat-la-berlin-33755-300x300.jpgrootstireaActualitate/Esential
...

Preluat de la romania ntv