Autor:
Iasmina Ardelean
|
marţi, 20 decembrie 2016 | 0 Comentarii
| 15 Vizualizari

<!–

–>

Alina Gorghiu

Fostul preşedinte al liberalilor, Alina Gorghiu, a afirmat că nu există un proiect de alianţe postelectorale nici cu ALDE, nici cu PMP, că partidul rămâne în opoziţie şi a pledat pentru reconstrucţia dreptei.

“Doamna Turcan nu a angajat partidul în niciun fel, nici faţă de ALDE, nici faţă de PMP. A spus că este nevoie de o opoziţie unită şi de o reconstrucţie pe dreapta. Cred şi eu că e nevoie de o reconstrucţie pe dreapta, pentru că suntem împărţiţi în destul de multe partide şi partiduleţe care mai devreme sau mai târziu vor trebui să aibă un dialog pentru a face un proiect comun. Eu punctul de vedere mi-l conserv şi, până una alta, poziţia politică e aceeaşi. Nu există un proiect de alianţe postelectorale nici cu ALDE, nici cu PMP. Că vom face opoziţie alături de cei care nu vor merge la putere (…) asta este altă poveste”, a afirmat Gorghiu, astăzi, la Senat.

Referitor la şansele nominalizării unui premier de dreapta, ea spune că îi este greu să creadă că ”preşedintele poate da mandatul unui prim-ministru din partea dreptei”, anunţă agerpres.ro.

“Nu ştiu ce va face preşedintele. Eu sunt, şi credeţi-mă că vor fi unele din ultimele declaraţii pe care le dau, sunt într-un moment de cugetare. Asta înseamnă că exist. Dar voi face un pas înapoi tocmai pentru a vedea mult mai limpede şi mai clar tabloul general. Nu cred că este momentul, dar e o observaţie personală şi nu angajează partidul ceea ce vă spun – mi-e greu să cred că preşedintele poate da mandatul unui prim-ministru din partea dreptei. (…) Momentan, nu s-a decis mandatul cu care delegaţia va merge mâine la Cotroceni. Probabil că în şedinţa de unificare vom face asta”, a adăugat Gorghiu.  

Tag-uri:
Gorghiu, Alina Gorghiu, proiect, alianta, PMP, ALDE, PNL, Turcan, opozitie, reconstructie, dialog, cugetare, tablou, observatie, delegatie

În lipsa unui acord scris din partea Evenimentul Zilei, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Alina Gorghiu: “Nu există un proiect de alianţe postelectorale nici cu ALDE, nici cu PMP”.

https://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2016/12/07-gorghiu-rzv_1-465x390-4.jpghttps://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2016/12/07-gorghiu-rzv_1-465x390-4-300x300.jpgrootstireaActualitate/EsentialPolitica
Autor: Iasmina Ardelean | marţi, 20 decembrie 2016 | 0 Comentarii | 15 Vizualizari <!-- --> Alina Gorghiu Fostul preşedinte al liberalilor, Alina Gorghiu,...

Preluat de la EVZ