Autor:
Gabriel Mihai
| luni, 31 octombrie 2016 | 0 Comentarii
| 10 Vizualizari

<!–

–>

Potrivit Antena3, Elena Udrea, Alina Bica și Viorel Hrebenciuc se vor prezenta astăzi, 31 octombrie, în fața magistraților de la Înalta Curte de Casație și Justiție.

Elena Udrea este judecată în dosarul Gala Bute. Fostul ministru al Turismului este acuzat de luare de mită, abuz în serviciu şi tentativă de fraudare a fondurilor europene.

În faţa magistraților de la Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie va ajunge pentru audieri și fostul ministru al Economiei, Ion Ariton, implicat și el în dosar.

De asemenea, pe masa judecătorilor va ajunge și dosarul retrocedărilor de pădure. Viorel Hrebenciuc şi-a recunoscut deja faptele în faţa judecătorilor de la ÎCCJ. El le-a spus judecătorilor că a intervenit pe lângă funcționarii unor instituții din Bacău pentru ca Paltin Sturdza să intre în posesia a 43.000 de hectare de pădure.

În schimbul acestui serviciu, deputatul urma să primească 12.000 de hectare care treceau pe numele fiului său.

Alina Bica este implicată în două din cele cinci dosare „ANRP”.  

Tag-uri:
Elena Udrea, Alina Bica, Viorel hrebenciuc, ÎCCJ, ICCJ, audieri, Ion Ariton, Dosarul Gala Bute, gala bute, dosar, dosarul gala bute, Bacau, Paltin Sturdza, ANRP, anrp, dosarul anrp

În lipsa unui acord scris din partea Evenimentul Zilei, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Zi încărcată la ÎCCJ: Elena Udrea, Alina Bica și Viorel Hrebenciuc vor ajunge în fața magistraților.

https://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2016/10/iccj1-465x390.jpghttps://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2016/10/iccj1-465x390-300x300.jpgrootstireaActualitate/EsentialJustiţie
Autor: Gabriel Mihai | luni, 31 octombrie 2016 | 0 Comentarii | 10 Vizualizari <!-- --> Potrivit Antena3, Elena Udrea, Alina Bica și...

Preluat de la EVZ