loading…

Un polițist rutier din Călărași le-a dat mari bătăi de cap colegilor din Râmnicu Vâlcea. Aflat la volan, omul legii a refuzat să oprească la semnul unui echipaj, care a pornit în urmărirea lui.

Agenții au tras mai multe focuri de armă, inclusiv spre mașina polițistului, dar acesta nu s-a oprit decât după ce a lovit un copac, scrie digi24.

Polițistul a refuzat să sufle în etilotest, dar i-au fost recoltate probe de sânge. Deocamdată, a fost amendat pentru că a refuzat să oprească la semnalul agenților și pentru că mergea pe contrasens.

În funcție de rezultatul probelor biologice, s-ar putea alege însă cu dosar penal și nu e exclus să fie anchetat de superiori.

Comenteaza aceasta stire

https://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2016/10/un-politist-a-fost-oprit-cu-focuri-de-arma-de-colegi-dupa-ce-a-refuzat-sa-opreasca-la-semnal-30930.jpghttps://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2016/10/un-politist-a-fost-oprit-cu-focuri-de-arma-de-colegi-dupa-ce-a-refuzat-sa-opreasca-la-semnal-30930-300x300.jpgrootstireaActualitate/Esential
...

Preluat de la romania ntv