loading…

Compania Națională de Administrare a Infrastructurii Rutiere (CNAIR) informează că pe DN 7C Transfăgărășan, de la km 104+000 (Piscu Negru) până la km 130+800 (Cabana Bâlea Cascadă), circulația rutieră va fi închisă începând cu data de 1 noiembrie „până la o dată ce urmează a fi comunicată”.

Decizia închiderii acestui sector de drum a fost luată în conformitate cu Regulamentul de funcționare a drumului național DN 7C (Transfăgărășan), dar și „din cauza condițiilor meteo nefavorabile din ultima perioadă, care pot periclita siguranța circulației prin căderi de stânci, alunecări de teren, pericol de polei”.

Potrivit CNAIR, sectorul de drum închis circulației va fi semnalizat corespunzător, iar participanții la trafic sunt rugați să respecte semnalizarea rutieră existentă, scrie Mediafax.

Comenteaza aceasta stire

https://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2016/10/transfagarasanul-va-fi-inchis-circulatiei-din-1-noiembrie-30966.jpghttps://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2016/10/transfagarasanul-va-fi-inchis-circulatiei-din-1-noiembrie-30966-300x300.jpgrootstireaActualitate/Esential
...

Preluat de la romania ntv