loading…

Circulația camioanelor cu o capacitate mai mare de 7,5 tone va fi interzisă, prin Ungaria, mâine, deoarece în țara vecină este sărbătoare națională.

Autoritățile de frontieră din Ungaria au informat Inspectoratul Teritorial al Poliției de Frontieră Oradea că în perioada 31.10.2016, ora 23.00 (ora României) – 01.11.2016 ora 23.00 (ora României), pe teritoriul Ungariei va fi restricționată circulația tuturor autovehiculelor cu o capacitate mai mare de 7,5 tone. Măsura este luată ca urmare a faptului că data de 1 Noiembrie este zi de sărbătoare națională. În această perioadă șoferii automarfarelor vor avea obligația să staționeze în parcările special amenajate, până la încheierea restricției de circulație pe drumurile publice“, se arată într-un comunicat transmis, ieri, de Poliția de Frontieră Arad, potrivit Mediafax.

Pe durata restricției de circulație, Inspectoratul Teritorial al Poliției de Frontieră Oradea va ține permanent legătura cu autoritățile de frontieră ungare, iar la reluarea traficului va lua toate măsurile pentru ca traficul de călători și autovehicule să se desfășoare în condiții normale, operativ, fluent și civilizat.

Autoritățile de frontieră le recomandă șoferilor ca la reluarea circulației să folosească și alte puncte de trecere a frontierei decât cele foarte mari, pentru a nu se crea blocaje în circulația mașinilor.

Comenteaza aceasta stire

https://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2016/10/traficul-camioanelor-mai-mari-de-7-5-tone-restrictionat-maine-in-ungaria-30943.jpghttps://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2016/10/traficul-camioanelor-mai-mari-de-7-5-tone-restrictionat-maine-in-ungaria-30943-300x300.jpgrootstireaActualitate/Esential
...

Preluat de la romania ntv