Autor:
Daniel Teodoreanu
| luni, 31 octombrie 2016 | 0 Comentarii
| 94 Vizualizari

<!–

–>

Sebastian Ghita

Deputatul Sebastian Ghiţă a declarat luni că sculptura “Cuminţenia pământului”, pentru care autorităţile române lansaseră programul de colectă națională ”Brâncuși e al meu”, este falsă.

Politicianul a mai precizat că informaţiile i-au fost livrate din zona serviciilor de informaţii şi că reprezetanţii guvernamentali au început procedurile prin care se încearcă restituirea sumelor de bani celor care au donat pentru ca opera lui Brâncuși să intre în proprietatea statului.

“Astăzi au dat jos de pe guvern bannerul dedicate sculpturii “Cuminţenia pământului” şi au început să sune prin Bucureşti să facă hârtii şi contracte retroactiv.

În afară de comisionul de 700.000, pot să mai dau o informaţie. Ofiţeri din serviciile de informaţii mi-au confirmat astăzi că există temeri că sculptura “Cuminţenia pământului” aflată în România este falsă şi nu există o expertiză de autenticitate”, a declarat Sebastian Ghiţă.

Tag-uri:
sebastian ghita, sebastian ghita cumintenia pamantului, cumintenia pamantului falsa, cumintenia pamantului, constantin brancusi, opere brancusi, brancusi e al meu, coleta nationala cumintenia pamantului, servicii de informatii

În lipsa unui acord scris din partea Evenimentul Zilei, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Sebastian Ghiţă a lansat acuzaţii dure: “CUMINŢENIA PĂMÂNTULUI este FALSĂ. Ofiţeri din serviciile de informaţii mi-AU CONFIRMAT”.

https://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2016/10/sebastian-ghita_1-465x390-2.jpghttps://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2016/10/sebastian-ghita_1-465x390-2-300x300.jpgrootstireaActualitate/EsentialPolitica
Autor: Daniel Teodoreanu | luni, 31 octombrie 2016 | 0 Comentarii | 94 Vizualizari <!-- --> Sebastian Ghita Deputatul Sebastian Ghiţă a declarat...

Preluat de la EVZ