loading…

Un bărbat din Beclean și-a bătut mecanicul cu toba de eșapament nemulțumit de modul în care acesta a făcut reparațiile. Șeful service-ului a chemat de urgență jandarmii.

Un bărbat de 62 de ani din Beclean va fi cercetat penal după ce l-a bătut pe un mecanic auto sub pretextul că acesta nu i-ar fi făcut toate reparațiile cuvenite la propriul autoturism. Jandarmii de la Plutonul Beclean au întocmit actele de sesizare pentru infracțiunea de loviri și alte violențe și au depus documentele la Poliție pentru continuarea cercetărilor, scrie romaniatv.net

Potrivit Biroului de presă al Inspectoratului Județean de Jandarmi Bistrița-Năsăud, la sfârșit de săptămână, jandarmii au dat 21 de amenzi și șase avertismente scrise pentru: adresarea de injurii, provocarea și participarea la unel scandaluri, cerșetorie, neîmpiedicarea unor minori de a săvârși fapte de cerșetorie, refuzul legitimării în fața agentului constatator, consumul de băuturi alcoolice în spațiul public neamenajat, aruncarea de resturi menajere în locul destinat spațiului de joacă pentru copii, fumatul în incinta unei instituții de învățământ și tulburarea liniștii publice. Totalul sancțiunilor aplicate se ridică la 3.350 lei. Au fost date două avertismente scrise pentru neluarea măsurilor de împrejmuire a instalației de debitare, respectiv ridicarea de resturi de exploatare forestieră.

De asemenea, jandarmii bistrițeni au intervenit la unul din marile magazine din municipiu unde un bărbat a fost surprins în timp ce încerca să treacă de casa de marcat fără a achita produsele alese de rafturi. Cu toate că valoarea produselor nu depășește 35 de lei, bărbatul de 29 de ani a fost condus la poliție iar pe numele său au fost întocmite actele de sesizare pentru infracțiunea de furt.

Comenteaza aceasta stire

https://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2016/10/un-barbat-si-a-batut-mecanicul-cu-toba-de-esapament-30955.jpghttps://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2016/10/un-barbat-si-a-batut-mecanicul-cu-toba-de-esapament-30955-300x300.jpgrootstireaActualitate/Esential
...

Preluat de la romania ntv