Autor:
Andrei Teodoru
| luni, 31 octombrie 2016 | 0 Comentarii
| 333 Vizualizari

<!–

–>

Traian Băsescu, fostul președinte al României și președintele PMP, este primul politician român care a postat un mesaj după aflarea rezultatelor alegerilor din Republica Moldova.

Traian Băsescu:

“Republica Moldova este PRO WEST, PRO ROMÂNIA
Igor Dodon nu a câştigat alegire prezidenţiale din primul tur, în condiţiile în care electoratul său rusofon a fost mobilizat total să meargă la vot.
Maia Sandu reuşeşte intrarea în turul doi cu un scor bun, de 38 la sută, în condiţiile în care o bună parte din tineri nu a fost la vot în primul tur, dar cu certitudine va merge la vot în turul doi.
Duminică 13 Noiembrie, Maia Sandu va câştiga alegerile prezidentiale cu 53 la sută şi Republica Moldova va rămâne Pro-Europa şi Pro-România în condiţiile în care prezenţa la vot va depăşi 55 la sută.
Bravo Maia, bravo cetăţeni ai Republicii Moldova.”

Tag-uri:
Republica Moldova, Igor Dodon, Maia Sandu, Bravo Maia, Republicii Moldova, Maia San, Traian Republica, Traian Băsescu

În lipsa unui acord scris din partea Evenimentul Zilei, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului REPUBLICA MOLDOVA. TRAIAN BĂSESCU, MESAJ IMPORTANT. De ce crede în victoria candidatului PRO-VEST..

https://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2016/10/traian-basescu_4-465x390-2.jpghttps://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2016/10/traian-basescu_4-465x390-2-300x300.jpgrootstireaActualitate/EsentialPolitica
Autor: Andrei Teodoru | luni, 31 octombrie 2016 | 0 Comentarii | 333 Vizualizari <!-- --> Traian Băsescu, fostul președinte al României și...

Preluat de la EVZ