Autor:
Daniel Teodoreanu
| luni, 31 octombrie 2016 | 0 Comentarii
| 55 Vizualizari

<!–

–>

Corneliu Vadim Tudor

PRM nu poate candida la alegerile parlamentare, iar președintele formațiunii este tot Corneliu Vadim Tudor.

Aceasta este decizia care a fost luată într-o circumscripție electorală de o instanță de judecată. Ăn continuare, hotărârea va fi extinsă la nivel național.

Astfel, la Brăila, Dănilă Eugen Adrian a contestat lista PRM pentru că listele nu sunt semnate de o conducere legală a partidului confirmată într-un Congres înscris la Tribunal.

Ultimul președinte statutar a fost Corneliu Vadim Tudor, iar listele sunt semnate de cineva care se autodenumește președinte interimar al PRM. În aceste condiții, listele nu sunt valabile, conform deciziei care a fost luată de Tribunalul Brăila.

Cu toate acestea, hotărârea magistraților nu este definitivă și poate fi atacată la Curtea de Apel Galați.

Conform documentelor anexate în articol, Uniunea Salvați România (USR) a încercat să intervină de partea PRM în cadrul procesului, dar inițiativa reprezentanților acestei formațiuni a fost refuzată.

Tag-uri:
prm, corneliu vadim tudor, prm vadim, vadim tudor, corneliu vadim tudor prm, prm alegeri, alegeri parlamentare, partidul romania mare

În lipsa unui acord scris din partea Evenimentul Zilei, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului PRM nu poate candida la alegerile parlamentare, iar președintele formațiunii este tot Corneliu Vadim Tudor.

https://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2016/10/corneliu-vadim-tudor_1-465x390.jpghttps://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2016/10/corneliu-vadim-tudor_1-465x390-300x300.jpgrootstireaActualitate/EsentialPolitica
Autor: Daniel Teodoreanu | luni, 31 octombrie 2016 | 0 Comentarii | 55 Vizualizari <!-- --> Corneliu Vadim Tudor PRM nu poate candida...

Preluat de la EVZ