loading…

Prețul petrolului a scăzut cu 0,4%, la 48,50 de dolari barilul în New York, după ce OPEC a încheiat întâlnirea de vineri fără să ajungă la o concluzie legată de cotele la care ar trebui să plafoneze sau să înghețe producția de petrol, conform Bloomberg.

Mai mulți producători majori din afara OPEC au finalizat discuțiile cu grupul sâmbătă fără să își ia angajamente clare, potrivit Marcio Felix, ministrul energiei din Brazilia, scrie Mediafax.

Prețul petrolului a fluctuat în jurul valorii de 50 de dolari barilul, pe fondul incertitudinii dacă OPEC poate implementa prima plafonare a producției din ultimii opt ani în întâlnirea oficială din noiembrie.

Discuțiile din weekend par să facă mai puțin probabil scenario în care se va ajunge la un acord pentru tăierile de producție“, a spus Ric Spooner, analist la CMC Markets din Sydney. “Piața cel mai probabil a făcut o ajustare, dar nu aș fi surprins ca prețurile să scadă din nou sub valoarea de 47 de dolari“, a adăugat el.

Comenteaza aceasta stire

https://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2016/10/pretul-petrolului-a-scazut-la-48-de-dolari-barilul-30935.jpghttps://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2016/10/pretul-petrolului-a-scazut-la-48-de-dolari-barilul-30935-300x300.jpgrootstireaActualitate/Esential
...

Preluat de la romania ntv