loading…

Polițistul din Călărași care a fost oprit cu 12 focuri de armă de colegii săi din Râmnicu Vâlcea în timp ce conducea un autoturism pe contrasens consumase o cantitate însemnată de băuturi alcoolice, potrivit rezultatului analizelor probelor de sânge recoltate de anchetatori.

Reprezentanții IPJ Vâlcea au declarat, că rezultatele arată 1,75 grame de alcool la mia de mililitri de sânge, scrie Mediafax.

Ofițerul de poliție din Călărași, în vârstă de 23 de ani, nu a oprit la semnalul colegilor săi vâlceni, în noaptea de sâmbătă spre duminică, în jurul orei 1.30. El a fost urmărit, iar pentru oprirea sa s-a făcut uz de armă.

Deși a refuzat, i-a fost recoltată proba de sânge. A fost sancționat contravențional pentru neoprirea la semnalul polițiștilor. Iar, în funcție de rezultatul la sânge, se va stabili dacă fapta este sau nu și infracțiune”,declara, purtătorul de cuvânt al IPJ Vâlcea, Alina Teodorescu.

Ofițerul a atras atenția polițiștilor vâlceni după ce condusese autoturismul pe contrasens. Nu mai puțin de 12 focuri de armă au fost trase în aer și înspre mașina condusă de bărbatul în vârstă de 23 de ani pentru a-l opri.

Comenteaza aceasta stire

https://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2016/10/politistul-oprit-cu-focuri-de-arma-in-ramnicu-valcea-consumase-bauturi-alcoolice-30941.jpghttps://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2016/10/politistul-oprit-cu-focuri-de-arma-in-ramnicu-valcea-consumase-bauturi-alcoolice-30941-300x300.jpgrootstireaActualitate/Esential
...

Preluat de la romania ntv