loading…

Poliția daneză a anunțat luni că a descoperit cadavrele a trei refugiați sirieni, o femeie și cele două fiice ale sale, într-un congelator din apartamentul în care victimele locuiau, aflat în orașul Aabenraa, iar autoritățile sunt acum în căutarea soțului femeii și tatăl celor două minore.

Femeia, în vârstă de 27 de ani, și cele două fiice, în vârstă de șapte, respectiv nouă ani, au fost descoperite decedate după ce o rudă îngrijorată a alertat poliția în legătură cu dispariția acestora, scrie The Associated Press.

“Soțul victimei și tatăl celor două copile nu a fost găsit în apartament și este căutat”, se afirmă în comunicatul Poliției.

Familia de origine siriană a ajuns în Danemarca în cursul anului 2015 și au primit statul de refugiați.

Danemarca a primit 21.000 de imigranți anul trecut, însă numărul imigranților care au ajuns în această țară a scăzut semnificativ după ce Copenhaga a reintrodus controalele la frontiere de la începutul anului 2016.

Comenteaza aceasta stire

https://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2016/10/politistii-danezi-au-descoperit-cadavrele-a-trei-refugiati-sirieni-intr-un-congelator-30964.jpghttps://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2016/10/politistii-danezi-au-descoperit-cadavrele-a-trei-refugiati-sirieni-intr-un-congelator-30964-300x300.jpgrootstireaActualitate/Esential
...

Preluat de la romania ntv