loading…

Polițiștii de frontieră din cadrul Sectorului Poliției de Frontieră Deta au prins, noaptea trecută, opt cetățeni sirieni care încercau să intre ilegal din Serbia în România, pe jos.

Potrivit unui comunicat transmis, astăzi, de Poliția de Frontieră, o patrulă formată din polițiști de frontieră din cadrul Sectorului Poliției de Frontieră Deta, județul Timiș, în cooperare cu jandarmi din cadrul Grupării de Jandarmi Mobile Deta, a observat, în noaptea de duminică spre luni, pe direcția localității de frontieră Denta, mai multe persoane care mergeau pe jos, pe câmp, dinspre Serbia spre România, scrie Mediafax.

Polițiștii de frontieră au preluat cei opt bărbați, stabilind că sunt cetățeni sirieni cu vârste cuprinse între 18 și 24 ani, care nu aveau documente de identitate asupra lor.

Bărbații au declarat că au trecut ilegal frontiera din Serbia în România pentru a ajunge într-un stat din vestul Europei.

Cei opt sunt cercetați pentru trecere frauduloasă a frontierei de stat.

Comenteaza aceasta stire

https://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2016/10/opt-cetateni-sirieni-depistati-in-timp-ce-incercau-sa-intre-fraudulos-in-tara-30946.jpghttps://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2016/10/opt-cetateni-sirieni-depistati-in-timp-ce-incercau-sa-intre-fraudulos-in-tara-30946-300x300.jpgrootstireaActualitate/Esential
...

Preluat de la romania ntv