loading…

O pensionară de 76 de ani dintr-o localitate din Iași a fost batjocorită și supusă la perversiuni sexuale de către un polițist. Mai mult, bărbatul a lăsat-o pe bătrână fără bani. Polițistul a scăpat nepedepsit din lipsă de probe.

Polițistul și femeia de 76 de ani se împrietenise după ce acesta a fost desemnat să soluționeze o anchetă în care femeia era implicată. Cum cei doi au rămas prieteni, bărbatul obișnuia să vină la femeie la masă, aceasta îl împrumuta chiar și cu bani. Mai mult, pentru că femeia nu avea rude, polițistul i-a propus chiar să-i lase casa moștenire, scrie romaniatv.net

Într-una din seri polițistul a băut peste măsură, iar apoi a început să tragă de femeie pentru a întreține raporturi sexuale. Femeia l-a refuzat, însă, polițistul nu s-a lăsat și a supus-o la perversiuni sexuale.

Bătrâna a avut nevoie de îngrijiri medicale și a fost internată în spital. Aceasta nu și-a scos însă certificat medico-legal. Deși a făcut plângere la poliție, din lipsă de probe oamenii legii nu au putut face nimic, iar dosarul a fost clasat.

Imediat după izbucnirea scandalului, polițistul și-a depus dosar de pensionare.

Comenteaza aceasta stire

https://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2016/10/o-batrana-a-fost-batjocorita-de-un-politist-30944.jpghttps://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2016/10/o-batrana-a-fost-batjocorita-de-un-politist-30944-300x300.jpgrootstireaActualitate/Esential
...

Preluat de la romania ntv