loading…

Potrivit primelor informații, anchetatorii au stabilit că Aurel Piroș a fost omorât de mistreți, iar mai multe date vor exista după fectuarea necropsiei.

Ciobanul a fost găsit ieri sfâșiat de animalele sălbatice. Alături de cioban, a fost devorat de animale și câinele său de pază. Zona este plină de animale sălbatice, iar localnicii se plâng tot timpul că porcii mistreți le fac pagube în gospodării.

Mistreții atacă doar dacă se simt încolțiți. Masculul dă cu colții și taie, în timp ce scoafa mușcă și zdobește. Am văzut cazuri când scroafa a mușcat capul unui câine și apoi l-a zdrobit. De obicei mistrețul nu atacă, dar dacă se simte hăituit sau este îngrămădit într-o zonă, atunci se apară atacând. În general mistrețul reușește să dea doar până la brâul omului. Mai sus, în funcție și de mărimea animalului, nu ajunge. Sunt mai rare agresiunile mistreților, dar au mai fost astfel de incidente. Atacurile mistreților pot avea loc în orice moment, nu există o perioadă anume a anului”, a declarat un vânător.

sursa foto: vocea.biz

Comenteaza aceasta stire

https://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2016/10/moarte-socanta-un-barbat-a-fost-gasit-mort-pe-camp-dupa-ce-a-fost-sfasiat-de-porcii-mistreti-30961.jpghttps://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2016/10/moarte-socanta-un-barbat-a-fost-gasit-mort-pe-camp-dupa-ce-a-fost-sfasiat-de-porcii-mistreti-30961-300x300.jpgrootstireaActualitate/Esential
...

Preluat de la romania ntv