loading…

Enel anunță că facturile de electricitate vor ajunge cu întârziere la clienți din cauza grevei de la Poșta Română. Compania a decis astfel să prelungească termenul de plată pentru consumul de energie electrică. 

Ca urmare a grevei spontane declanșate de angajații Poștei Române, vă aducem la cunoștință că transmiterea facturilor emise începând cu 24 octombrie 2016 va fi întârziată până la finalizarea grevei“.

Pentru a veni în întâmpinarea clienților afectați de acest eveniment, compania Enel a decis prelungirea termenului de plată pentru clienții care ar fi trebuit să primească factura de energie electrică în perioada de derulare a grevei“, scrie romaniatv.net

În plus, încurajăm clienții să își activeze factura electronică, pentru a primi lună de lună factura prin intermediul e-mailului, imediat ce a fost emisă“, transmite Enel clienților săi. 

Sindicaliștii din Poșta Română au încetat activitatea în mai multe puncte de lucru din București și din țară după ce negocierile cu reprezentanții companiei au eșuat miercuri seară, a declarat joi, pentru Agerpres, Ionel Oțelea, secretar general al Sindicatului Lucrătorilor Poștali din România (SLPR).

Comenteaza aceasta stire

https://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2016/10/enel-prelungeste-termenul-de-plata-a-facturilor-la-electricitate-din-cauza-grevei-de-la-posta-romana-30936.jpghttps://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2016/10/enel-prelungeste-termenul-de-plata-a-facturilor-la-electricitate-din-cauza-grevei-de-la-posta-romana-30936-300x300.jpgrootstireaActualitate/Esential
...

Preluat de la romania ntv