loading…

Un grup de fotbaliști de la U Cluj și fiul unui fost chestor de poliție din Cluj s-au luat la bătaie cu niște studenți, în campusul Hașdeu.

Scandalul a avut loc în cursul săptămânii trecute, protagoniști fiind fotbaliștii de la U Cluj, Ionuț C., Brian Lemac și Adi Rus, fiul fostului secretar de stat din Ministerul de Interne, Toma Rus, scrie EVZ.ro.

În primă fază, cearta a pornit între un grup de studenți, colegi de cămin cu Ionuț C. și fotbaliști. Apoi, spun polițiștii, studenții au ieșit afară din restaurant și i-au așteptat pe fotbaliști. Bătaia a continuat și în fața restaurantului, spun polițiștii.

“În cele din urmă, studenții au sunat la 112, la fața locului sosind, în scurt timp, Poliția. Ionuț C. locuiește într-un cămin studențesc”, spune o sursă oficială.

Ionuț C. a început să înjure o polițistă și a fost dus la secția șase Poliție, unde a fost amendat cu 2.000 de lei.

“Scandalul a continuat și la secție, fotbalistul având treabă doar cu o polițistă, membră a patrulei de ordine publică”, mai spune o sursă oficială.

Comenteaza aceasta stire

https://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2016/10/bataie-ca-in-filme-intre-un-grup-de-studenti-si-mai-multi-fotbalisti-30971.jpghttps://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2016/10/bataie-ca-in-filme-intre-un-grup-de-studenti-si-mai-multi-fotbalisti-30971-300x300.jpgrootstireaActualitate/Esential
...

Preluat de la romania ntv