loading…

Bărbatul care a înjunghiat trei persoane pe un bulevard intens circulat din Sibiu a fost reținut în această seară de polițiștii de la Investigații Criminale, acesta refuzând însă să își recunoască fapt.

“Bărbatul, care are 47 de ani și este din județul Vâlcea, este cercetat pentru loviri și alte violențe după ce duminică seara a înjunghiat două femei și un bărbat, pe stradă. Acesta a fost audiat și reținut luni, după ce, duminică seara, după comiterea faptei, a fost internat la Spitalul de Psihiatrie, pentru ca personalul medical să reușească să îl calmeze, deoarece era agitat și incoerent”, a declarat Elena Welter, purtătorul de cuvânt al Poliției Sibiu.

Welter a precizat că agresorul nu și-a recunoscut fapta în fața anchetatorilor, scrie Mediafax.

Polițiștii spun că a fost ridicat de pe stradă cuțitul cu care omul străzii a înjunghiat cele trei persoane, o armă albă cu lama de 10 centimetri lungime și 1,5 centimetri lățime.

Potrivit sursei citate, bărbatul urmează să fie prezentat Judecătoriei Sibiu cu propunere de arestare preventivă și, de asemenea, i se va face o expertiză prihiatrică, pentru a se determina dacă acesta a avut discernământ în momentul comiterii celor trei agresiuni.

Welter a mai spus că agresorul nu avea antecedente penale și nici psihiatrice.

Comenteaza aceasta stire

https://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2016/10/barbatul-care-a-injunghiat-trei-oameni-pe-strada-a-fost-externat-de-la-psihiatrie-si-retinut-30967.jpghttps://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2016/10/barbatul-care-a-injunghiat-trei-oameni-pe-strada-a-fost-externat-de-la-psihiatrie-si-retinut-30967-300x300.jpgrootstireaActualitate/Esential
...

Preluat de la romania ntv