loading…

Clubul Concordia Chiajna a anunțat, astăzi, prin intermediul site-ului oficial, despărțirea de antrenorul Emil Săndoi, în vârstă de 51 de ani, la patru luni de la numirea acestuia în funcție.

Concordia se desparte de antrenorul Emil Săndoi și staff-ul său tehnic, după o colaborare care a început odată cu startul sezonului 2016/2017. Emil Săndoi și secunzii săi, Silviu Lung și Adrian Popescu, și-au reziliat, pe cale amiabilă, contractele cu echipa Concordia Chiajna. ACS Concordia Chiajna le mulțumește pentru colaborare și le urează mult success în carieră!“, se arată în comunicatul respectiv, scrie Mediafax.

Concordia Chiajna a înregistrat trei victorii, patru egaluri și șapte înfrângeri în actuala stagiune din Liga 1, sub comanda lui Emil Săndoi, și ocupă locul 11 în clasament, cu 13 puncte.

Săndoi este al treilea antrenor din Liga 1 demis în acest sezon, după italienii Dario Bonetti și Nicolo Napoli, de la ASA Târgu Mureș și CSM Poli Iași.

Comenteaza aceasta stire

https://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2016/10/antrenorul-emil-sandoi-a-fost-demis-de-la-concordia-chiajna-30959.jpghttps://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2016/10/antrenorul-emil-sandoi-a-fost-demis-de-la-concordia-chiajna-30959-300x300.jpgrootstireaActualitate/Esential
...

Preluat de la romania ntv