loading…

Arhiepiscopul Episcopiei Ortodoxe a Maramureșului și Sătmarului, IPS Justinian Chira, a murit, astăzi, la vârsta de 95 de ani, acesta fiind internat în spital sâmbătă, în urma unui infarct.

Consiliul Eparhial al Episcopiei Ortodoxe a Maramureșului și Sătmarului anunță că IPS Justinian a încetat din viață duminică, la ora 10.30, potrivit News.ro.

”Cu durere în suflet anunțăm trecerea la cele veșnice a Înaltpreasfințitului Părinte Arhiepiscop Justinian, părintele nostru duhovnicesc, duminică, la ora 10.30, la venerabila vârstă de 95 de ani. Îndemnăm toate mănăstirile, schiturile și parohiile din cuprinsul Episcopiei Maramureșului și Sătmarului, până la data înmormântării, în fiecare zi, la ora 12.00, să tragă clopotele și să arboreze drapelul negru”, se arată într-un mesaj postat pe site-ul episcopiei.

Comenteaza aceasta stire

https://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2016/10/unul-dintre-cei-mai-cunoscuti-prelati-ai-bisericii-romane-a-murit-ips-justinian-chira-avea-95-de-ani-30897.jpghttps://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2016/10/unul-dintre-cei-mai-cunoscuti-prelati-ai-bisericii-romane-a-murit-ips-justinian-chira-avea-95-de-ani-30897-300x300.jpgrootstireaActualitate/Esential
...

Preluat de la romania ntv