loading…

Guvernul SUA a solicitat membrilor civili care fac parte din familiile personalului consular american din Istanbul, să părăsească Turcia, din cauza numărului tot mai mare de amenințări din partea organizațiilor teroriste, potrivit unei alerte de călătorie emisă de Departamentul de Stat.

The Guardian informează că alerta de călătorie a fost emisă sâmbătă, conform Mediafax.

“Departamentul de Stat a luat această decizie pe baza informațiilor în privința securității care indică faptul că grupările extremiste ar putea întreprinde atacuri teroriste asupra zonelor din Istanbul în care se află cetățeni americani”, potrivit alertei de călătorie.

Luni, Departamentul de Stat din SUA avertizase cetățenii americani să evite călătoriile înspre sud-estul Turciei, în mod special în zonele urbane din apropierea frontierei cu Siria, din cauza recentelor atacuri teroriste.

Situația din Turcia a devenit din ce în ce mai instabilă, din cauza atacurilor teroriste de pe teritoriul statului turc și a implicării în cadrul războiului civil sirian.

Comenteaza aceasta stire

https://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2016/10/sua-solicita-familiilor-personalului-consular-american-din-istanbul-sa-paraseasca-turcia-30908.jpghttps://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2016/10/sua-solicita-familiilor-personalului-consular-american-din-istanbul-sa-paraseasca-turcia-30908-300x300.jpgrootstireaActualitate/Esential
...

Preluat de la romania ntv