loading…

Două femei și un bărbat au fost înjunghiați, astăzi, în jurul orei 18.00, în stradă în Sibiu, pe o arteră foarte circulată din oraș, aflată aproape de centrul orașului.

Atacatorul este un om al străzii din județul Vâlcea, despre care se presupune că ar avea probleme psihice.

Atacatorul este un bărbat în vârstă de 47 de ani, de loc din județul Vâlcea, cunoscut a fi o persoană fără adăpost, despre care se presupune că ar avea probleme psihice. El a înjunghiat, mai întâi, o femeie, într-o stație de autobuz, după care a urcat într-un taxi și l-a înjunghiat pe șofer. Apoi, a coborât din taxi și a înjunghiat, cu același cuțit, încă o femeie. Agresorul a fost reținut de oamenii legii și, în acest moment, se află la Poliție pentru audieri, iar victimele au fost transportate la spital, anunță Adevărul.

”A înjungiat o fată în stația de autobuz, după care s-a urcat în mașină, într-un taxi, l-a înjunghiat și pe șofer și, după aceea, a fugit și a înjunghiat o altă persoană. Apoi, eu l-am prins și l-am dezarmat de cuțit. Era un cuțit cu o lamă de 10-12 centimetri. Cred că era bolnav mintal. Fata, ultima pe care a înjunghiat-o, era într-o stare ceva mai gravă, ceilalți doi sunt mai bine, un pic înțepați, cum se zice. Două persoane au fost luate cu ambulanța. Nu m-am speriat, dar nu mi-am dat seama pe loc ce se întâmplă. Agresorul era în stația de autobuz, avea sacoșe cu haine, avea și o geantă, pe care le-a lăsat aici pe bancă, în stația de autobuz”, ne-a declarat un taximetrist din Sibiu, care a preferat să își păstreze anonimatul.

Bărbatul este, de altfel, și cel care l-a prins pe agresor, înainte de sosirea polițiștilor.

https://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2016/10/scene-socante-in-strada-doua-femei-si-un-barbat-au-fost-injunghiati-de-un-barbat-cu-probleme-psihice-30925.jpghttps://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2016/10/scene-socante-in-strada-doua-femei-si-un-barbat-au-fost-injunghiati-de-un-barbat-cu-probleme-psihice-30925-300x300.jpgrootstireaActualitate/Esential
loading... ...

Preluat de la romania ntv