Autor:
Vlad Teodorescu
| duminică, 30 octombrie 2016 | 0 Comentarii
| 84 Vizualizari

<!–

–>

Liderul PPDA Andrei Năstase

Liderul PPDA, Andrei Năstase, a declarat astăzi că a votat pentru civilizație și crede cu tărie că se poate obține acest lucru. Iar, candidatul Partidului Dreapta, Ana Guțu, încâtat de mediatizarea extraordinară a discursului unionist, a spus că a votat pentru revenirea la trupul Țării-mamă, România.

„Am ales începutul schimbării. Avem începutul sfârșitului acestui regim criminal. Avem nevoie de un trai decent, de o țară unde vrei să trăiește (…) Am votat penttru cele cinci puncte din programul meu prezidențiale. Întoarcerea miliardului și a rezolvării revendicărilor oamenilor, o justiție curată, pentru întărirea imaginii instituții prezidențiale și scoaterea din captivitate a instituțiilor R. Moldova și pentru alegeri anticipate. Am votat pentru civilizație și cred cu tărie că putem obține acest lucru și îmi exprim speranța că nu se va fura atât ca să putem fi surclasați cei desteptați (…)

Mulțumesc tuturor cetățenilor care s-a implicat pentru readucerea acestui drept. Astăzi avem posibilitatea să ne alegem președintele și care vrea schimbarea. Mă bucur pentru elanul cu care diaspora participă la vot. Toți cetățenii să iasă la vot și să-și dea votul pentru cei care jefuit această țară. Pentru cei indeciși trebuie să se documenteze cât mai repede și să meargă la vot în mod conștient. Pentru că nemergerea la vot favorizează pe cei care conduc țara”, a declarat Năstase.  

Nici candidatul Partidului Dreapta, Ana Guțu, nu a stat astăzi tăcut și a declarat că a votat pentru unirea R. Moldova cu România: .„Prin mediatizarea extraordinară a avut-o discursul meu unionist, a marcat istoria tuturor campaniilor electorale de la 91 încoace. Speram ca în acest scrutin să începem marea cotitură spre calea noastră care a fost mereu aceeași, să revenim la trupul Țării-mamă, România.  

Tag-uri:
republica moldova, candidat, romania, andrei nastase, alegeri prezidentiale, nu pot fura, ana gutu, 2016, vot, votat

În lipsa unui acord scris din partea Evenimentul Zilei, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului REPUBLICA MOLDOVA – ALEGERI PREZIDENŢIALE 2016 – „Nu pot ei fura, cât noi putem vota”. „Să începem marea cotitură spre calea noastră care a fost mereu aceeași, să revenim la trupul Țării-mamă, România” .

https://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2016/10/votat_1-465x390.jpghttps://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2016/10/votat_1-465x390-300x300.jpgrootstireaActualitate/EsentialInternaţional
Autor: Vlad Teodorescu | duminică, 30 octombrie 2016 | 0 Comentarii | 84 Vizualizari <!-- --> Liderul PPDA Andrei Năstase Liderul PPDA, Andrei Năstase,...

Preluat de la EVZ