Autor:
Cezar Ionescu
| duminică, 30 octombrie 2016 | 0 Comentarii
| 1 Vizualizari

<!–

–>

Primarul din Ussita, Marco Rinaldi, a făcut declaraţii cu privire la cutremurul din Italia, care a avut loc în această dimineaţă.

Primarul din Ussita, Marco Rinaldi, a făcut declaraţii cu privire la cutremurul care a avut loc în Italia, în această dimineaţă., informează news.ro.

“S-a prăbuşit totul, văd coloane de fum, este un dezastru, un dezastru. Dormeam în maşină, am văzut infernul”, a spus edilul Marco Rinaldi.

“Sunt multe (clădiri – n.r.) prăbuşite, să sperăm că nu este nimeni sub dărâmături:, a spus şi primarul din Acquasanta Terme, Sante Stangoni.

“Sunt relativ liniştit, pentru că sper că eforturile făcute în aceste zile au fost suficiente pentru a salva vieţile oamenilor: centrul a fost evacuat, clădirile din cartierele cu cel mai mare risc au fost declarate nelocuibile”, a declarat primarul din Camerino, Gianluca Pasqui, care a vorbit, însă, de noi clădiri prăbuşite în localitate.

Sursă fotografii: twitter.com

Tag-uri:
Marco Rinaldi, Ussita, Italia, primar, edil, cutremur, seism, prabusire, eforturi, dimineata, dezastru

În lipsa unui acord scris din partea Evenimentul Zilei, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Primarul din Ussita, Marco Rinaldi: “S-a prăbuşit totul, văd coloane de fum, este un dezastru.” | GALERIE FOTO.

https://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2016/10/cv-8x-yxgaaikat-465x390.jpghttps://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2016/10/cv-8x-yxgaaikat-465x390-300x300.jpgrootstireaActualitate/EsentialPanorama
Autor: Cezar Ionescu | duminică, 30 octombrie 2016 | 0 Comentarii | 1 Vizualizari <!-- --> Primarul din Ussita, Marco Rinaldi, a făcut...

Preluat de la EVZ