loading…

Jucătorul de tenis Marius Copil, ocupantul locului 175 în ierarhia mondială, a câștigat, astăzi, turneul challenger de la Budapesta, disputat pe suprafață dură, în sală, după ce l-a învins, în finala competiției, pe belgianul Steve Darcis, al patrulea favorit și locul 115 ATP, scor 6-4, 6-2.

Partida a durat o oră și 12 de minute. Copil a servit șase ași, a comis o dublă greșeală, iar procentajul de reușită la primul serviciu a fost de 52 la sută. Sportivul originar din Arad a avut patru șanse de break, dintre care a concretizat trei și a salvat toate cele șapte oportunități de break ale adversarului, scrie Mediafax.

Pentru câștigarea turneului din Ungaria, Marius Copil va primi 100 de puncte în clasamentul ATP și un cec în valoare de 9.200 de euro. Copil a participat pentru prima dată la acest turneu, unul dotat cu premii totale de 64.000 de euro.

În urma acestui rezultat, bilanțul confruntărilor directe a devenit 2-0 pentru Copil, după ce sportivul originar din Arad l-a învins pe Darcis și în prima partidă directă, disputată în cursul săptămânii trecute, în optimile de finală ale turneului ATP de la Anvers, Belgia. Copil îl învingea pe Darcis în două seturi, scor 7-6 (3), 6-2, însă avea să cedeze în sferturile competiției, în fața francezului David Goffin.

Comenteaza aceasta stire

https://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2016/10/marius-copil-a-castigat-turneul-challenger-de-la-budapesta-30916.jpghttps://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2016/10/marius-copil-a-castigat-turneul-challenger-de-la-budapesta-30916-300x300.jpgrootstireaActualitate/Esential
...

Preluat de la romania ntv