Autor:
Cezar Ionescu
| duminică, 30 octombrie 2016 | 0 Comentarii
| 38 Vizualizari

<!–

–>

16-09/colectiv-tragedie-465×390

Preşedintele Klaus Iohannis a susţinut, duminică, o declaraţie de presă după momentul depunerii unei coroane de flori în memoria victimelor de la Colectiv.

“A trecut exact un an de la tragedia de la Colectiv. O tragedie care a curmat vieți, a schimbat destine și a schimbat și România”, a spus Iohannis, după ce a depus o coroană de flori și a aprins o lumânare la Clubul “Colectiv”., informează agerpres.ro.

Klaus Iohannis a subliniat că a ținut să vină să aducă un omagiu celor 64 de victime ale tragediei de la Colectiv și a anunțat că duminică, la ora 10,00, va avea loc la biserica de la Palatul Cotroceni o slujbă de pomenire unde vor participa și supraviețuitori și rude ale celor care au fost în Colectiv.

“Avem datoria să nu lăsăm să se uite această tragedie, avem datoria să o comemorăm, să nu-i uităm niciodată pe cei care nevinovați au murit aici în Colectiv, dar în același timp avem datoria să facem tot ce putem pentru cei care au fost aici și au supraviețuit, sunt răniți, sunt 128 de oameni care au nevoie nu doar de compasiune, au nevoie de tratament, de consiliere, de empatie și suntem datori să ne ocupăm de aceste lucruri”, a spus Iohannis. 

Tag-uri:
Klaus Iohannis, Palatul Cotroceni, victime, Colectiv, tragedie, comemorare, coroana de flori, memorie, compasiune, tratament, consiliere, declaratie de presa

În lipsa unui acord scris din partea Evenimentul Zilei, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Klaus Iohannis a depus o coroană de flori în memoria victimelor de la Colectiv.

https://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2016/10/colectiv-tragedie-465x390.jpghttps://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2016/10/colectiv-tragedie-465x390-300x300.jpgrootstireaActualitate/EsentialPolitica
Autor: Cezar Ionescu | duminică, 30 octombrie 2016 | 0 Comentarii | 38 Vizualizari <!-- --> 16-09/colectiv-tragedie-465x390 Preşedintele Klaus Iohannis a susţinut, duminică, o...

Preluat de la EVZ