loading…

Românii care călătoresc în Italia sunt avertizați că, în urma cutremurului care a avut loc astăzi în centrul țării, două drumuri naționale au fost închise traficului, Ministerul Afacerilor Externe recomandând evitarea deplasărilor în zonele afectate de seism.

Drumul național SS685 ”delle Tre Valli Umbre”, între provinciile Perugia și Ascoli Piceno, dar și drumul național SS4 ”Salaria” între provinciile Rieti și Ascoli Piceno au fost închise, potrivit MAE, scrie Mediafax.

Se recomandă evitarea deplasării în zona afectată de seism – în mod deosebit drumul SS4, pentru a permite accesul echipelor de intervenție. Menționăm că principalele daune materiale au fost înregistrate în localitățile apropiate de epicentrul seismului (provinciile Macerata, Perugia și Ascoli Piceno)“, potrivit sursei citate.

De asemenea, Ministerul Afacerilor Externe reamintește faptul că cetățenii români care călătoresc în străinătate au la dispoziție aplicația „Călătorește în siguranță” disponibilă gratuit în „App Store” și “Google Play”.

Comenteaza aceasta stire

https://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2016/10/drumuri-nationale-inchise-in-italia-in-urma-cutremurului-30911.jpghttps://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2016/10/drumuri-nationale-inchise-in-italia-in-urma-cutremurului-30911-300x300.jpgrootstireaActualitate/Esential
...

Preluat de la romania ntv