Autor:
Razvan Gheorghe
| duminică, 30 octombrie 2016 | 1 Comentarii
| 167 Vizualizari

<!–

–>

Fostul premier Victor Ponta a insinuat (într-o înregistrare dată publicităţii duminică seara, la România TV) că incendiul din clubul Bucureştean „Colectiv” a fost premeditat de o mână criminală. El a reiterat faptul că Iohannis s-ar fi folosit „de moartea unor oameni” pentru a înlătura Guvernul Ponta.

„După Colectiv, domnul Klaus Iohannis a zis că ăsta e momentul să-l dăm jos pe Ponta. Nu cunosc o tragedie asemănătoare folosită imediat politic (…) Iohannis a folosit moartea unor oameni pentru scopuri pe care le ştiam: voia sa schimbe Guvernul, voia să facă ce se făcuse în Ucraina. (…) Iohannis a folosit moartea unor oameni. I-am spus lui Liviu Dragnea: „Liviu, dacă vrei rămânem la guvernare în orice condiţii, dar cred că va fi rău pentru România” (…) Nu ştiu ce e în mintea cuiva care spune: Ce bine că au murtit oamenii ăia, hai să-l schimbăm pe Ponta! (…) Apoi, Iohannis a plecat la Sibiu şi a venit discursul acela că ştie el cine e de vină. A spus că au trebuit să moară oameni ca să schimbe guvernul ăsta (…) Nu merită să ţii de o funcţie călcând pe cadavre (…) Iohannis e acelaşi care a fost în 2008 şi 2012, să ştiţi că nu s-a schimbat cu nimic, ca şi concedii, comoditate… (…) Aşa lider anti-patriotici, ca Iohannis şi Cioloş, n-am mai avut niciodată! Sunt incompetenţi. Iohannis are legătură cu funcţia de preşedinte al României cât am eu în comun cu căpitanul echipei de baseball din New Jersy ! (…) Încrederea în Iohannis e în prăbuşire constantă (…) Sper să nu se mai organizeze un Colectiv!”, a declarat Ponta, potrivit înregistrării prezentate la România TV.

Tag-uri:
Victor Ponta, Colectiv, premeditare, conspiratie, incendiu, Klaus Iohannis, Romania TV

În lipsa unui acord scris din partea Evenimentul Zilei, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului DECLARAŢIE HALUCINANTĂ Victor Ponta flutură teoria ATENTATULUI: „Sper să NU SE MAI ORGANIZEZE încă un COLECTIV până la alegeri!” .

https://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2016/10/victor-ponta1-465x390.jpghttps://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2016/10/victor-ponta1-465x390-300x300.jpgrootstireaActualitate/EsentialPolitica
Autor: Razvan Gheorghe | duminică, 30 octombrie 2016 | 1 Comentarii | 167 Vizualizari <!-- --> Fostul premier Victor Ponta a insinuat (într-o...

Preluat de la EVZ