loading…

Liniile de metrou A, B și B1 din Roma au fost suspendate pentru controale tehnice, după noul cutremur puternic produs astăzi în centrul Italiei și care s-a resimțit și în capitală, a anunțat pe contul său de Twitter entitatea care gestionează transportul public din oraș, Atac, informează agenția EFE.

Echipele de protecție civilă fac verificări pentru a stabili ce daune există în zonele afectate, precum și la Roma, unde, la fel ca la 26 octombrie, s-au făcut verificări pentru a vedea dacă imobilele au suferit fisuri după cutremur, scrie Agerpres.

Un nou seism de 6,5 grade pe scara Richter a zguduit duminică dimineață regiunea Umbria, în centrul Italiei, a confirmat Institutul National de Vulcanologie din Italia. Produs la o adâncime de 10 kilometri, acesta a avut loc la ora locală 07:40 (06:40 GMT) și a distrus mai multe case afectate de cutremure anterioare.

Comenteaza aceasta stire

https://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2016/10/cutremur-in-italia-circulatia-metroului-din-roma-este-suspendata-pentru-verificari-30893.jpghttps://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2016/10/cutremur-in-italia-circulatia-metroului-din-roma-este-suspendata-pentru-verificari-30893-300x300.jpgrootstireaActualitate/Esential
...

Preluat de la romania ntv