Autor:
Anca Simionescu
| duminică, 30 octombrie 2016 | 0 Comentarii
| 1850 Vizualizari

<!–

–>

Loredana Chivu

Vremuri interesante. Celebra blondă a dispărut de la TV, cu toate că, în urmă cu puţin timp, a rupt audienţele şi a fost curtată şi de Antena 1 şi de Kanal D. Nehotărâtă, ea a jonglat câteva luni la Wowbiz, apoi la Un show păcătos şi, într-un final, a rămas acasă singurică

Cariera Loredanei … în dans a început de când era mai puţin „tunată” şi mult mai tânără. Blondina s-a cunoscut cu bara, cea la care face şi tot felul de exerciţii periculoase, cu multă vreme în urmă. După sudoare şi ore întregi de dans, … „la plăcere”, a avansat în paginile revistelor şi ale ziarelor. S-a dezbrăcat şi a pozat o bucată de vreme.

Vârful profesional l-a atins când a devenit asistenta lui Dan Capatos. Cele câteva minute de dans pe emisiune, n-au fost, însă, suficiente pentru preferata maneliştilor. Nevoia de atenţie pe care o simţea era din ce în ce mai puternică. Aşa a apărut EL: Leo de la Strehaia. Prinț și bărbat însurat! Dar potent financiar. Diva s-a ales de la el cu-un bolid de lux și alte câteva „atenții”. Iar, după ce amorezii și-au spălat rufele în direct, pe canapeaua lui Capatos, Lore s-a ales şi un reality show decoltat- „Asistentele” – difuzat pe Antena Stars.

Emisiunea, realizată alături de colega ei Ana Maria Mocanu, a făcut audienţe bune. Cu toate astea, pretenţiile din ce în ce mai mari ale Loredanei i-au enervat pe şefi. Așa că, a fost nevoită să plece. Obişnuită să pice în picioare, fără prea mari probleme, ca o felină proverbială, Lore s-a dus la Kanal D. Acolo, audiențele au luat-o razna, iar Wowbiz a depășit emisiunea care o consacrase pe Chivu, Un show păcătos.

România urmărea siderată serialul Leo-Loredana, până când diva s-a întors „acasă”, la Capatos. Rebelă din fire, a mai dat o fugă scurtă, pe la Mădălin Ionescu şi gata, s-a refugiat la Lunguleţu, oraşul natal. În prezent, Loredana mai prinde din când în când petreceri private și mai face ceva „plasări” de produse pe Facebook. În rest, e singură, neconsolată şi în aşteptarea unui bărbat… oricât de sărac! Să o iubească şi să o aprecieze, doar asta pare să conteze.

Tag-uri:
loredana, Loredana Chivu, antena 1, wowbiz, kanal d

În lipsa unui acord scris din partea Evenimentul Zilei, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Ce mai face Loredana Chivu? Despărţirea de Leo de la Strehaia a RUINAT-O.

https://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2016/10/clipboard01_275-465x390.jpghttps://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2016/10/clipboard01_275-465x390-300x300.jpgrootstireaActualitate/EsentialMonden
Autor: Anca Simionescu | duminică, 30 octombrie 2016 | 0 Comentarii | 1850 Vizualizari <!-- --> Loredana Chivu Vremuri interesante. Celebra blondă a...

Preluat de la EVZ