loading…

Avionul în care se afla premierul canadian Justin Trudeau a trebuit să se întoarcă la sol, la scurt timp după ce decolase, în Ottawa, din cauza unor defecțiuni tehnici, reluându-și apoi zborul spre Bruxelles, unde este așteptat pentru semnarea acortului CETA, informează presa canadiană.

Acordul Complet Economic și Comercial UE-Canada (CETA) va fi semnat duminică, în cadrul unui summit organizat în capitala belgiană Bruxelles, semnarea acestuia a fost inițial anulată din cauza Guvernului regiunii belgiene Wallonia, din rațiuni de ordin social și ecologic, conform Agerpres.

Parlamentul regiunii belgiene Wallonia a aprobat vineri tratatul de liber schimb dintre Canada și Uniunea Europeană, CETA, punând capăt astfel opoziției sale, ce amenința să ducă la anularea acordului.

Comenteaza aceasta stire

https://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2016/10/avionul-in-care-se-afla-premierul-canadian-intors-la-sol-dupa-decolarea-spre-bruxelles-30895.jpghttps://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2016/10/avionul-in-care-se-afla-premierul-canadian-intors-la-sol-dupa-decolarea-spre-bruxelles-30895-300x300.jpgrootstireaActualitate/Esential
...

Preluat de la romania ntv