loading…

Cel puțin 17 persoane au fost ucise și peste 60 rănite, în urma unor atentate cu bombă asupra unor cartiere șiite din nordul Bagdadului, informează presa internațională.

Oficialii irakieni au declarat agențiilor de presă că cea de-a cincea explozie a lovit o piață comercială, 34 de persoane fiind ucise, iar altele 34 rănite, conform Mediafax.

Nu a fost făcută niciun fel de revendicare pentru aceste atacuri, însă rețeaua teroristă Stat Islamic atacă în mod frecvent zonele frecventate de șiiți.

Forțele militare irakiene, susținute de milițiile șiite și kurzii Peshmerga au avansat în cadrul conflictului din Mosul, împotriva SI.

Comenteaza aceasta stire

https://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2016/10/atentate-teroriste-zeci-de-morti-si-de-raniti-in-urma-a-cel-putin-cinci-explozii-provocat-de-atacatori-sinucigasi-30917.jpghttps://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2016/10/atentate-teroriste-zeci-de-morti-si-de-raniti-in-urma-a-cel-putin-cinci-explozii-provocat-de-atacatori-sinucigasi-30917-300x300.jpgrootstireaActualitate/Esential
...

Preluat de la romania ntv