Autor:
Andrei Călin
| duminică, 30 octombrie 2016 | 0 Comentarii
| 58 Vizualizari

<!–

–>

Planurile ISIS au fost dejucate de saudiți

Autoritățile din Arabia Saudită au anunțat că au dejucat un atentat terorist pus la cale de ISIS, pentru partida cu Emiratele Arabe Unite, ce s-a disputat la data de 11 octombrie.

Adepții ISIS au pus la cale un atentat ce ar fi trebuit să aibă loc la data de 11 octombrie, în Arabia Saudită. La acea dată, naționala saudită a jucat o partidă împotriva reprezentativei din Emiratele Arabe Unite, pe teren propriu, în orașul Jeddah. Întâlnirea a contat pentru preliminariile Campionatului Mondial din 2018, găzduit de Rusia, gazdele s-au impus cu 3-0, iar duminică, autoritățile saudite au anunțat că au dejucat planuri teroriste puse la cale de ISIS. Fanaticii pregătiseră o mașină capcană, în parcarea stadionului, dar forțele de ordine au fost vigilente și i-a arestat opt persoane implicate în operațiunea teroristă.

Tag-uri:
atentat, terorism, fotbal, arabia saudit, masina capcana, emiratele arabe unite, preliminarii

În lipsa unui acord scris din partea Evenimentul Zilei, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului ANUNȚ. A fost dejucat un ATENTAT TERORIST, care ar fi trebuit să aibă loc pe un stadion de fotbal, cu o mașină capcană. 8 persoane au fost arestate.

https://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2016/10/isis_2-465x390.jpghttps://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2016/10/isis_2-465x390-300x300.jpgrootstireaActualitate/EsentialFotbal extern
Autor: Andrei Călin | duminică, 30 octombrie 2016 | 0 Comentarii | 58 Vizualizari <!-- --> Planurile ISIS au fost dejucate de...

Preluat de la EVZ