loading…

La un an de la tragedia din Clubul Colectiv, când este comemorată memoria victimelor, Ambasada SUA “îi încurajează pe români în lupta lor împotriva corupției și în efortul de a construi o Românie sigură, democratică și prosperă”, afirmă ambasadorul american la București, Hans Klemm, într-un mesaj postat astăzi pe contul de Facebook al misiunii diplomatice.

“Astăzi ne amintim de cei care și-au pierdut viețile sau au fost răniți în tragicul incendiu, care putea fi prevenit, de la Colectiv, de acum un an. Din tragedie a răsărit speranța. Zeci de mii de români s-au adunat pașnic pentru a-și exprima dorința unei Românii lipsite de corupție, cu o guvernare transparentă, ce răspunde nevoilor cetățenilor și este deplin implicată într-o Europă întreagă, liberă și în pace. Acum, când le plângem din nou pe victime, Ambasada Statelor Unite îi încurajează pe români în lupta lor împotriva corupției și în efortul de a construi o Românie sigură, democratică și prosperă”, se arată în mesajul ambasadorului Hans Klemm.

Pe contul de Facebook al Ambasadei SUA la București a fost schimbată fotografia de copertă în memoria victimelor tragicului eveniment care a avut loc în urmă cu un an în Clubul Colectiv.

Comenteaza aceasta stire

https://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2016/10/ambasadorul-klemm-mesaj-la-un-an-de-la-tragedia-din-colectiv-ambasada-sua-ii-incurajeaza-pe-romani-in-lupta-impotriva-coruptiei-30905.jpghttps://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2016/10/ambasadorul-klemm-mesaj-la-un-an-de-la-tragedia-din-colectiv-ambasada-sua-ii-incurajeaza-pe-romani-in-lupta-impotriva-coruptiei-30905-300x300.jpgrootstireaActualitate/Esential
...

Preluat de la romania ntv