loading…

Un grav accident de circulație a avut loc în această dimineață în București. Un șofer care conducea cu viteză un Audi, dinspre Alba Iulia spre Unirii, nu a observat un autoturism care staționa într-o stație RATB și l-a lovit puternic.

Potrivit România TV, în urma impactului au fost răniți doi pietoni în vârstă care așteptau autobuzul. Cele două persoane au fost transportate la spital cu răni destul de grave.

De asemenea, rănit foarte grav a fost și șoferul mașinii care staționa în stație.

Celălalt șofer a scăpat nevătămat și nu a avut nevoie de îngrijiri medicale. Mașina lui, însă, a fost direct propulsată în cel de-al doilea refugiu al stației RATB.

La fața locului au ajuns mai multe echipaje ale pompierilor și polițiștilor care au făcut măsurători pentru a afla cu exactitate cum s-a produs acest accident.

Până în acest moment nu se știe de ce acel șofer staționa în stație. Traficul în zonă s-a desfășurat cu dificulalte, șoferii au circulat pe o singură bandă.

Comenteaza aceasta stire

https://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2016/10/accident-grav-doi-oameni-spulberati-de-o-masina-intr-o-statie-de-autobuz-30883.jpghttps://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2016/10/accident-grav-doi-oameni-spulberati-de-o-masina-intr-o-statie-de-autobuz-30883-300x300.jpgrootstireaActualitate/Esential
...

Preluat de la romania ntv