Autor:
Antonia Hendrik
| sâmbătă, 29 octombrie 2016 | 0 Comentarii
| 15 Vizualizari

<!–

–>

Milioane de oameni din întreaga lume se pregătesc de cea mai înspăimântătoare noapte din an. Nici inginerii NASA nu rămân în urmă. Ei au creat din dovleci caruseluri, grătare şi chiar o gaură neagră.

Printre dovlecii care au mai atras privire vizitatorilor a fost şi cei care îi înfăţişează pe candidaţii la şefia de la Casa Albă, Donald Trump şi Hillary Clinton.

Halloweenul datează încă de pe vremea celţilor. Se credea că în ajunul acestei sărbători sufletele morţilor revin în lumea celor vii. Oamenii decorează casele, grădinile sau localurile cu dovleci sculptaţi, luminaţi cu ajutorul unor felinare. Tinerii îşi pun costume de groază, pentru a alunga spiritele rele, iar copiii se deghizează în personaje desprinse din poveştile de groază şi colindă pe la case întrebând “Dulciuri sau păcăleală?”, potrivit publika.md.

Dacă cineva refuză să dea dulciuri, are parte de o farsă.

Cele mai populare bunătăţi pregătite pentru această sărbătoare sunt merele glazurate.

Tag-uri:
Halloweenul, NASA, dovleci, carusel, gaura neagra

În lipsa unui acord scris din partea Evenimentul Zilei, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Vine Halloween-ul şi la inginerii NASA! Au creat lucruri ÎNFRICOŞĂTOARE şi amuzante.

https://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2016/10/halloweenul-465x390.jpghttps://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2016/10/halloweenul-465x390-300x259.jpgrootstireaActualitate/EsentialFapt divers
Autor: Antonia Hendrik | sâmbătă, 29 octombrie 2016 | 0 Comentarii | 15 Vizualizari <!-- --> Milioane de oameni din întreaga lume se...

Preluat de la EVZ