loading…

Bărbatul a murit la Spitalul de Urgență Florească, unde fusese transferat în urmă cu câteva zile, după ce inițial a fost internat de la Spitalul Județean Galați.

Celălalt bărbat incendiat este în continuare internat la Spitalul din Galați, secția de Arși. Acesta are arsuri pe 20% din suprafața corpului, scrie realitatea.net

Miercuri, Tribunalul Galați a emis pe numele bărbatului care a incendiat doi oameni a străzii un mandat de arestare preventivă pentru 30 de zile, pentru tentativă la săvârșirea infracțiunii de omor calificat. Pe 21 octombrie, un bărbat de 49 ani, fără locuință, în urma unui conflict spontan cu cele două victime, după ce s-a asigurat că acestea dorm, a aprins niște ziare și le-a pus la picioarele lor, cu intenția de a se răzbuna pentru că l-ar fi acuzat că le-ar fi furat niște haine.

Flacăra s-a extins cu repeziciune, iar cele două persoane au suferit arsuri pe corp, fiind transportate la Spitalul de Urgență din Galați pentru îngrijiri medicale de specialitate.

Comenteaza aceasta stire

https://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2016/10/unul-din-oamenii-strazii-incendiati-la-galati-a-murit-30871.jpghttps://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2016/10/unul-din-oamenii-strazii-incendiati-la-galati-a-murit-30871-300x300.jpgrootstireaActualitate/Esential
...

Preluat de la romania ntv