loading…

Un român consumă, în medie, 1,5 kg de ciocolată pe an, comparativ cu un elvețian, care consumă anual 10 kg de ciocolată, piața locală ocupând printre ultimele locuri în ceea ce privește consumul, inclusiv pe zona de lux.

“Dar tendința de a alege ciocolata de bună calitate și apetitul românilor pentru acest segment sunt în creștere”, spune antreprenorul Jolyon M’Bei, scrie Mediafax.

Brandul Leonidas, furnizor oficial al Curții Regale belgiene, a fost adus în România în urmă cu 15 ani prin compania M’B Business, controlată de Jolyon M’Bei, care a francizat ulterior alte trei magazine Leonidas în Craiova, Constanța și București.

În prezent, în România sunt deschise în total nouă magazine Leonidas, francizate de cei doi reprezentanți oficiali.

Din 2009, brandul belgian de praline Leonidas îl are ca master francizor și pe antreprenorul Ion Codreanu, care controlează un magazin pe Calea Dorobanților și care a francizat magazine în Timișoara, Cluj-Napoca și Iași, dar și unul în București.

Comenteaza aceasta stire

https://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2016/10/un-roman-consuma-1-5-kg-de-ciocolata-pe-an-fata-de-un-elvetian-care-consuma-10-kg-de-ciocolata-30856.jpghttps://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2016/10/un-roman-consuma-1-5-kg-de-ciocolata-pe-an-fata-de-un-elvetian-care-consuma-10-kg-de-ciocolata-30856-300x300.jpgrootstireaActualitate/Esential
...

Preluat de la romania ntv