loading…

Evenimentul s-a întâmplat în această dimineață. Inspectoratul Teritorial de Muncă Vrancea a început o anchetă, fiind vorba despre un accident de muncă.

Un bărbat de 41 de ani, angajat al firmei Prodcombilc din Focșani, a murit în această dimineață, după ce a căzut de la o înălțime de 10 metri. Muncitorul executa o lucrare la acoperișul Inspectoratului pentru Situații Vrancea și se pare că nu s-a asigurat cu frânghie, așa cum cer normele de protecție a muncii, scrie adevarul.ro

El s-a dezechilibrat și a căzut. Imediat, echipa medială a SMURD Vrancea i-a acordat primul ajutor, muncitorul fiind transportat ulterior la Spitalul de Urgență Sf. Pantelimon. Din păcate, medicii nu am mai putut face nimic pentru a-l salva.

Un muncitor de 45 de ani al unei firme din Focșani care efectuează lucrări la acoperișul sediului ISU Vrancea a căzut azi dimineață de pe acoperiș, de la circa 20 de metri. Un echipaj SMURD i-a acordat primele îngrijiri medicale iar la fața locului a ajuns și o ambulanță SAJ. Bărbatul avea fracturi multiple și era în stare de inconștiență. A fost transportat la Spitalul Județean dar din păcate, după cum am aflat ulterior, acesta a decedat”, ne-a declarat purtătorul de cuvânt al ISU Vrancea, Paul Bîndar.

Inspectioratul Teritorial de Muncă Vrancea a demarat deja o cercetare la fața locului. De asemenea, cazul este cercetat de Poliție și Procuratură.

Comenteaza aceasta stire

https://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2016/10/un-muncitor-care-repara-acoperisul-unei-institutii-a-murit-dupa-ce-a-cazut-de-la-o-inaltime-de-zece-metrii-30860.jpghttps://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2016/10/un-muncitor-care-repara-acoperisul-unei-institutii-a-murit-dupa-ce-a-cazut-de-la-o-inaltime-de-zece-metrii-30860-300x300.jpgrootstireaActualitate/Esential
...

Preluat de la romania ntv