loading…

Cazurile în care animalele cad pradă unor așa numiți oameni, care recurd la gesturi inumane față de bietele necuvântătoare, sunt tot mai des întâlnite în România, imaginile ajunse în spațiul public scandalizând oamenii.

Un câine maltratat a fost găsit pe o stradă din Brăila. Patrupedul agoniza, fiind tăiat cu sabia. Cățelului i-a fost secționată măduva spinării în partea din spate a corpului și medicii veterinari spun că acesta va rămâne paralizat, scrie libertatea.ro

Șansa la viață a bietului animal a fost o femeie care are firmă în zona în care acesta zăcea mai mult mort, decât viu. Imediat ce l-a văzut în ce stare este, femeia a cerut ajutor.

Am întrebat în stânga și-n dreapta, nimeni nu a văzut nimic, nimeni nu a auzit nimic. Rana, la cum arată, este făcută cu o armă albă. Este o lovitură foarte adâncă și a secționat inclusiv coloana vertebrală. O să fac plângere la poliție. Un om care a avut inimă să îi facă așa ceva unui animal mâine poate face același lucru unui copil”, a spus Camelia, din Brăila, care a salvat cățelușa.

Comenteaza aceasta stire

https://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2016/10/un-caine-a-fost-taiat-cu-sabia-si-abandonat-30849.jpghttps://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2016/10/un-caine-a-fost-taiat-cu-sabia-si-abandonat-30849-300x300.jpgrootstireaActualitate/Esential
...

Preluat de la romania ntv