loading…

Un bărbat și-a tăiat cu toporul iubita, dar și doi tovarăși de pahar, după ce au băut cu toții alcool cu nemiluita la un chef.

La un moment dat, spiritele s-au încins, iar unul dintre petrecăreți a devenit extrem de violent. A pus mâna pe un topor și, amețit de alcool, a atacat. Concubina sa și alți doi bărbați au fost transportați de urgență la spital, scrie Monitorul de Vrancea.

Scenele de violență au avut loc în localitatea Ruginești, județul Vrancea, unde bărbatul, în vârstă de 38 de ani, a mers în locuința concubinei sale cu opt ani mai în vârstă decât el. Acolo s-a întâlnit cu un bărbat din Onești, în vârstă de 45 de ani și cu iubita acestuia, de 66 de ani.

Cu toții băuseră și, la un moment dat, a pornit un scandal monstru. Bărbatul, în vârstă de 38 de ani, a luat un topor și s-a năpustit asupra celorlalți trei petrecăreți. Cu mintea răvășită de alcool, omul nu a ținut cont vreo clipă că își poate ucide concubina și cei doi amici.

Victimele au avut puterea să sune la 112 ca să ceară ajutor. Pentru că au fost răniți, cei trei oameni au fost transportați de urgență la spital.

Între timp, bărbatul a fost dus de polițiști la audieri și este cercetat pentru săvărșirea infracțiunilor de loviri sau alte violențe.

Comenteaza aceasta stire

https://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2016/10/un-barbat-si-a-taiat-cu-toporul-iubita-si-doi-prieteni-30854.jpghttps://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2016/10/un-barbat-si-a-taiat-cu-toporul-iubita-si-doi-prieteni-30854-300x300.jpgrootstireaActualitate/Esential
...

Preluat de la romania ntv