Autor:
Daniel Teodoreanu
| sâmbătă, 29 octombrie 2016 | 28 Comentarii
| 1253 Vizualizari

<!–

–>

Tariceanu a lansat acuzatii mai dure ca niciodata la adresa presedintelui Klaus Iohannis

Tăriceanu a lansat acuzaţii mai dure ca niciodată la adresa preşedintelui Klaus Iohannis.

Șeful Senatului, Călin Popescu Tăriceanu, a ajuns vineri la ÎCCJ pentru a fi audiat şi a folosit această ocazie pentru a lansa noi atacuri la adresa preşedintelui României, Klaus Iohannis.

Tăriceanu consideră că şeful statului are legătură cu dosarul lui „Spectacolul este intitulat «curățirea clasei politice». Curățirea clasei politice făcându-se în disprețul respectării drepturilor elementare ale cetățenilor în justiție. Asistăm la un proces care este fabricat, fără nici un fel de probe împotriva mea.

Sunt acuzații lipsite de orice fundament și, sigur, că această reîmprospătare a clasei politice are un scop. Nu este făcută hazardat. Se dorește aducerea unor oameni, care spre deosebire de mine și de alții care au curajul opiniilor, și avem curajul să apărăm interesul național, vor veni unii care să răspundă «yes, Sir».

Acesta este obiectivul pe care îl are acum domnul președinte și este absolut regretabil și este evident că nu are nicio clipă în minte ceea ce înseamnă interesul național al României. Alte interese, poate!”, a declarat șeful Senatului la ÎCCJ.

Tăriceanu a fost trimis în judecată de DNA, la data 7 iulie, pentru infracțiunile de mărturie mincinoasă și favorizarea făptuitorului.

Conform DNA, Tăriceanu a făcut, sub jurământ, la data de 15 aprilie 2016, declarații necorespunzătoare adevărului cu privire la aspecte esențiale ale cauzei asupra cărora a fost întrebat și nu a spus tot ce știe în legătură cu împrejurări esențiale, urmărind împiedicarea/ îngreunarea tragerii la răspundere penală a inculpaților cercetați în dosarul trimis în judecată.

Tăriceanu a susținut că nu a avut cunoștință despre retrocedarea către Paul Philippe al României a unor suprafețe de teren în Băneasa (n.r. – fosta fermă regală) și Snagov (n.r. – trunchiul de pădure Fundul Sacului), despre implicarea inculpaților Tal Silberstein, Beny Steinmetz, Moshe Agavi și a altor persoane în procedurile de retrocedare. 

Tag-uri:
tariceanu, tariceanu iohannis, tariceanu atac iohannis, calin popescu tariceanu, senat, tariceanu senat, alde, tariceanu alde, iohannis, klaus iohannis, alegeri parlamentare, tariceanu dna, dna tariceanu

În lipsa unui acord scris din partea Evenimentul Zilei, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Tăriceanu a lansat ACUZAŢII MAI DURE CA NICIODATĂ la adresa preşedintelui Klaus Iohannis: “Nu are nicio clipă în minte ce înseamnă interesul național al României”.

https://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2016/10/tariceanu-a-lansat-acuzatii-mai-dure-ca-niciodata-la-adresa-presedintelui-klaus-iohannis-465x390.jpghttps://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2016/10/tariceanu-a-lansat-acuzatii-mai-dure-ca-niciodata-la-adresa-presedintelui-klaus-iohannis-465x390-300x300.jpgrootstireaActualitate/EsentialPolitica
Autor: Daniel Teodoreanu | sâmbătă, 29 octombrie 2016 | 28 Comentarii | 1253 Vizualizari <!-- --> Tariceanu a lansat acuzatii mai dure ca...

Preluat de la EVZ