loading…

Cel puțin 20 de persoane au fost rănite în cursul evacuării unui avion al companiei American Airlines care a luat foc vineri pe o pistă a aeroportului internațional Chicago O’Hare în timp ce decola, au anunțat serviciile de urgență, relatează DPA și AFP.

Avionul Boeing 767 care urma să aibă ca destinație Miami nu a reușit să decoleze la ora locală 14:35 (19.35 GMT) din cauza unei explozii survenite la o anvelopă, a anunțat Administrația federală a aviației.

Toți cei 161 de pasageri și nouă membri ai echipajului de la bordul aeronavei au fost evacuați. Potrivit media americane, aproximativ 20 de persoane au fost ușor rănite în cursul operațiunii de evacuare. 

Potrivit unui comunicat al companiei American Airlines, zborul “a fost anulat ca urmare a unei probleme survenite la un motor”.

Consiliul Național pentru Siguranța Transporturilor efectuează o anchetă în acest caz.

Comenteaza aceasta stire

https://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2016/10/sua-cel-putin-20-de-persoane-ranite-in-urma-evacuarii-unui-avion-pe-aeroportul-chicago-o-hare-30846.jpghttps://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2016/10/sua-cel-putin-20-de-persoane-ranite-in-urma-evacuarii-unui-avion-pe-aeroportul-chicago-o-hare-30846-300x300.jpgrootstireaActualitate/Esential
...

Preluat de la romania ntv